vendredi 6 décembre 2019

LHDSR - Aika herätä

Löysin yhtenä päivänä mainion YouTube-kanavan (löytyy myös ainakin SolidTubesta) nimeltä LHDSR - L'heure de se réveiller eli suomeksi Aika herätä. Mark Passion tapaan se valottaa kulissien takana tapahtuvia asioita kuten mielenohjailua, satanismia, pedofiliaa jne. Videot ovat hyvin viimeisteltyjä ja vaivalla tehtyjä, viihdyttäviä synkästä viestistä huolimatta. Olen tekstittänyt suomeksi kaksi ensimmäistä osaa kanavan Opi näkemään -sarjasta, jossa autetaan katsojaa ymmärtämään miten esimerkiksi monissa musiikkivideoissa käytetään tiettyjä symboleita ja miten artistit ovat usein pelkkiä sätkynukkeja joilla ei ole paljon sanottavaa omassa elämässään sen jälkeen kun puumerkki on sopimuksessa. Toisessa osassa valotetaan erityisesti MK Ultra -mielenohjailun historiaa.
Katso tarvittaessa videot suoraan YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=4gZEEIXoj6E
https://www.youtube.com/watch?v=CTNzYQHS6Fs&t=612s

Sarjan kolmas osa julkaistiin äskettäin mutta tällä hetkellä työn alla on Mark Passion Luonnollinen laki -seminaarin ensimmäinen osa, jonka jälkeen ajattelin tekstittää tärkeän Googlevideon Edge of Wonder -kanavalta. Työtä riittää, haluaisin suomentaa myös koulutukseen muun muassa liittyvää asiaa.

Paljon on meneillään tällä hetkellä, useimmat on varmaan enemmän tai vähemmän kartalla Epstein-skandaalista, ja niin kuin LHDSR osoittaa videoissaan, satanistiset ja okkultistiset symbolit on ihan meidän nenän edessä, jos me vaan avataan silmät, ja tietoa löytyy netistä helposti, kaikki tulee aina vain enemmän näkyviin. "Salaliittoteorioiden" leviämisen huomaa myös siitä että sana itsessään on pinnalla ja esim. Edge of Wonder kertoi tuoreesta amerikkalaismedian artikkelista, jossa neuvottiin miten hoitaa tilanne jos joku perheenjäsen tai sukulainen alkaa puhua salaliittoteorioista joulupöydässä. Toisaalta myös sensuuri on erityisesti YouTubessa ollut huimassa nousussa. On selvää että suurin osa ihmisistä sivuuttaa nämä jutut edelleen pilkallisella naurahduksella mutta ehkäpä vähitellen vaaka alkaa kallistua. Jotta se tapahtuisi, on tärkeää että ne, jotka tietävät asioista saavat äänensä kuuluviin. Nimittäin eliitin päämäärä on saada aikaan keinotekoinen konsensus (mm. sensuurin avulla), jotta vaikuttaisi siltä että "kukaan" (ainakaan kukaan "normaali") ei usko salaliittoteorioihin, jolloin ryhmäpaine pitää ihmiset normissa, kun taas heti kun pienikin määrä normista poikkeavia ääniä on esillä, ihmiset miettivät toiseen kertaan kantaansa.

Jos siis näette nämä videot ja tämän blogin huomionarvoisina, jakakaa niitä mahdollisimman laajasti.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire