mercredi 3 juin 2020

RapsodiaSuomi, BitChute ja ajatuksia ateismista

Olen viime aikoina viimein törmännyt suomenkieliseen materiaaliin koskien asioita, joista itsekin puhun tässä blogissa. On mahtavaa nähdä että muutkin suomentavat tärkeitä videoita ja tuottavat mielenkiintoista sisältöä! Pitääkin nyt pysyä kartalla siitä, mitä muut tekevät, etten turhaan tekstitä samoja videoita.

Tänään haluaisin mainostaa sellaista BitChute-kanavaa kuin RapsodiaSuomi. Niille jotka eivät vielä ole tutustuneet BitChuteen, se on YouTuben kaltainen sivusto mutta vapaa YouTuben harjoittamasta sensuurista. Eli sieltä voi löytää myös videoita, jotka YouTube poistaa kerta toisensa jälkeen, kuten kuuluisan Plandemic-videon. Itsellänikin on BitChute-käyttäjätunnus, mutta en ole toistaiseksi ladannut sinne mitään. Yksi juurikin YouTubesta sensuroitu video olisi tosin tarkoitus laittaa sinne, ja jos muita videoitani sensuroidaan niin tulen lataamaan ne BitChuteen.
BitChute Policy Guidelines
 RapsodiaSuomella on myös YouTube-kanava, mutta sen sisältö on hyvin kristillinen, kun taas BitChute-kanavalla on ainakin tällä hetkellä enimmäkseen koronaan liittyviä videoita, esim. David Icke London Real -ohelmassa, Dr Judy Mikovitsin Plandemic-video ja Bill Gatesiin ja rokoteagendaan liittyviä videoita. Olen itse uskonnollisesta perheestä ja tiedän hyvin sen vastareaktion ja suoraan sanottuna inhon tunteen mikä monilla suomalaisilla tulee kristinuskoa ja vähän muitakin uskontoja kohtaan. Identifioidun itsekin hetken aikaa ateistiksi, mutta nykyään näen että ateistinen, materialistinen maailmankuva on uskomusjärjestelmä muiden joukossa. Mark Passiolla ja Edge of Wonderilla on mielenkiintoista asiaa ateismista. Esim. Mark Passio puhuu siitä, miten ateismi johtaa moraaliseen relativismiin, jossa ihmiset subjektiivisesti määrittävät, mikä on oikein ja mikä väärin vs. objektiivinen universaali laki (Natural Law).
Natural Law vs Man´s Law by Mark Passio
Näin ollen mikään ei ole absoluuttisesti väärin ja sen varjolla kaikesta tulee enemmän tai vähemmän hyväksyttävää. Passion mukaan moraalirelativismi on yksi satanismin pääperiaatteista (muistutukseksi, hän on itse entinen satanisti) ja hän painottaa sitä, että yhteiskunnan moraalisuus on suoraan verrannollinen siinä vallitsevaan vapauteen niin että todellinen vapaus ei voi vallita moraalirelativismin omaksuneessa yhteiskunnassa. Ajankohtaista pohdittavaa koronakaranteenin valossa...
Moral Relativism by Mark Passio
Edge od Wonder yhdistää ateismin kommunismiin/sosialismiin: kaikki varmaan muistavat historiantunneilta Karl Marxin sitaatin "Uskonto on oopiumia kansalle". EOW:n selvityksen mukaan (suosittelen lämpimästi heidän kommunismisarjaansa) kommunismi on yhteydessä satanismiin, oikeastaan yksi satanismin kulisseista, ja kommunistit ja sosialistit ajavat ateismia päämääränään kontrolloida ihmisiä paremmin. Koska materialistinen ihminen, joka siis ei usko mihinkään korkeampaan vaan pelkästään konkreettiseen todellisuuteen, jonka kykenee havaitsemaan, on tämän konkreettisen todellisuuden vanki. Olisi mukava syventyä tähän aiheeseen paremmin jonain päivänä.

Missä olimmekaan? Niin, kaikki tämä ateismista (vaikka tämä nyt onkin vain pintaraapaisu) siksi, että suomalaisten maailmankuva tuntuu olevan pitkälti ateistinen ja tiedeuskovainen (Mark Passio puhuu tieteISMISTÄ, scientism, kapeakatseisena uskomusjärjestelmänä verrattuna avoinmieliseen, uteliaaseen lähestymistapaan mikä oikeassa tieteessä kuuluisi olla, samaan tapaan kuin esim. Dr Shiva puhuu paikalleen jämähtäneestä tiedeinstituutiosta), ja kaikkea Jumalasta tai korkeammista voimista puhumista vierastetaan voimakkaasti, mikä voi johtaa siihen, että ns. heitetään lapsi pesuveden mukana. 
...Olisikohan tämä juurikin meihin suomalaisiin kohdistuvan henkisyyden vierastamis -ohjelmoinnin tarkoitus? ...
Pointtini tässä yhteydessä on se, että vaikka vierastaisit kristillistä materiaalia niin huomaa että tuolla kanavalla on muita videoita, joilla ei ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa. Ja kyllä uskovaistenkin videoissa on joskus ihan oikeaa(kin) asiaa, eli on hyvä pitää avoin mieli joskin olla samalla tarkkana virheellisen tiedon varalta.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire