mardi 9 juin 2020

Olennaisia faktoja, George Floyd ja Candace Owens


Tänään haluaisin mainostaa Olennaisia faktoja -blogia ja -BitChute-kanavaa. Blogia ja kanavaa pitää Jussi Siitarinen, joka itseni tapaan kääntää olennaisia videoita suomeksi ja kokoaa tärkeää informaatiota. Tsekkaa esimerkiksi artikkeli Kriisinäyttelijät, simulaatiot ja valeuutiset johon on koottu lista hyvin paljastavia videoita, joita ei tosin ole tekstitetty mutta ehkä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.
Siitarinen sivusi toissa viikolla myös George Floydin tapausta artikkelissaan Psykologiset operaatiot ja ennakoitu reagointi. Itse varmaan vihastutin useamman Facebook-kaverin postaamalla Totuuden Etsijöiden videon Tapaus George Floyd - totta vai tarua? ja kyseenalaistamalla tapauksen todenperäisyyden. En nyt voi 100 % varmuudella sanoa että kyseessä oli lavastus, mutta kun tutkii erinäisiä videoita ja artikkeleita niin kyllä koko juttu vaikuttaa vähän hämärältä. Ja täytyy sanoa että kun on tietoinen että kyseessä on median operoima törkeä manipulaatio, että mellakoivat yksilöt ovat todennäköisesti George Sorosin palkkalistoilla, että kadunvarsille on maagisesti ilmestynyt tiilikasoja, joista "protestoijat" voivat kätevästi ottaa vähän kättää pidempää... suomalaisten(kin) musta laatikko -somepostit ja Black Lives Matter -profiilikuvaselfiet vähän käyvät hermoille.

Vlado Cernozemski (@VladoCernozems1) | Twitter
Vaikka George Floydin murha ei olisi lavastettu, se ei siltikään oikeuttaisi sitä seuranneita tapahtumia. Edge of Wonder puhui tästä kaikesta ja esitti myös erään mielenkiintoisen videopätkän viimeisimmässä Live-videossaan (no. 60). Pätkä josta puhun on poliittisen aktivistin Candace Owensin videosta Candace Owens gives George Floyd Facts. Owens nostaa esiin tärkeitä pointteja, esim. sen että George Floydista on nyt tehty jonkinlainen marttyyri ja kansallissankari jonka naama koristaa t-paitoja huolimatta siitä, että kyseessä oli moninkertainen rikollinen, pidätyshetkelläänkin huumeiden alaisena. Samalla näissä mellakoissa kuolee oikeasti suoraselkäisiä tummaihoisia kansalaisia, mistä valtamedia ei hirveästi puhu. Owens myös osoittaa tilastojen avulla, että se, että tummaihoiset kokisivat poliisiväkivaltaa suhteessa enemmän kuin valkoihoiset, on myytti. Täytyy sanoa että olen itsekin vähän yllättynyt tästä. Owens myös tajuaa, että radikaalivasemmisto käyttää hyväkseen tummaihoista vähemmistöä ajaakseen omaa agendaansa. Lisäksi tämä valtava kohu tapahtui jälleen kerran juuri ennen presidentinvaaleja; heinäkuussa ennen v. 2016 vaaleja julkisuudessa oli samantyyppinen tapaus, kun Philando Castile ammuttiin Minnesotassa.
 Olen itse sanonut, että en ymmärrä mitä näillä rasisminvastaisilla mielenosoituksilla haetaan, koska yleinen mielipide on ehdottomasti rasismin vastainen eivätkä todelliset rasistit tule muuttamaan mieltään ihonväriin perustuvasta eriarvoisuudesta minkään mielenosoituksen takia. No, ehkä rakenteellista rasismia ja itse kunkin piileviä ennakkoluuloja on hyvä nostaa esiin ja pohtia silloin tällöin, koska tällainen piilevä ja mahdollisesti tiedostamatonkin rasismi on todellista ja haitallista. Mutta kuten Owens sanoo, rasisteja on ja tulee aina olemaan, koska sellainen on ihmiskunnan kirjo, ja usein rasistisimpia ovat vähemmistön edustajat toisiaan kohtaan. Hän puhuu uhrimentaliteetista, joka on minusta iso ongelma nykyään enkä puhu nyt spesifisti mistään ihonväristä. Mutta se yliherkkä asenne, joka johtaa muun muassa sananvapauden tuhoamiseen sensuurilla, koska joku saattaisi loukkaantua milloin mistäkin. Se idea, että jos joku on eri mieltä minun kanssani, niin hänet pitää sensuroida koska hän levittää väärää tietoa. Tottakai olen itsekin kaikenlaisen yhdenvertaisuuden kannalla. Tottakai olen kaikenlaista vihapuhetta vastaan ja toivoisin, että ihmiset eivät menisi eliitin hajota ja hallitse -ansaan. Me olemme kaikki viime kädessä yhtä, olemme kaikki ihmisiä ja itse asiassa meillä on myös yhteinen vihollinen, se 1% verenhimoisia psykopaatteja jotka ilmeisesti vihaavat meitä. Jos he nyt kykenevät tuntemaan vihaa sen enempää kuin rakkautta.

MINNEAPOLIS HELL: Blacks Lives Matter & Antifa ISIS-Allies ...
Palatakseni asiaan. Se, että me kaikki olemme rasismia vastaan, ei ole hyvä syy tuhoisille mellakoille, joissa ihmisiä kuolee, autoja poltetaan, ikkunoita rikotaan, tavaroita varastetaan ja kauppoja poltetaan maan tasalle. Ihmisten pitäisi tajuta että tässä on nyt jotain mätää. Owensin sanoin: "Mistä luulette että tässä on todella kyse? He välittävät vain vallasta. He haluavata vain polttaa naapurustonne, sulkea bisneksenne ja saada teidät riippuvaiseksi hallituksen tuista samalla kun he kertovat teille että he aikovat taistella isoa rasismimörköä vastaan, joka ei (edes) ole ongelma tässä maassa."

Itse asiassa Owensin mukaan nämä mellakat eivät suinkaan paranna mustien amerikkalaisten asemaa vaan päinvastoin ylläpitävät mustan vähemmistön köyhyyttä: "Olemme täysi vitsi vasemmiston silmissä. He tekevät sen joka neljäs vuosi, ja me lankeamme ansaan joka kerta. He eivät edes muuta kuviota. He vain tuhoavat uuden tummaihoisten amerikkalaisten sukupolven joka neljäs vuosi. Ja te kaikki tiedätte mitä varten nämä protestit ovat sen lisäksi että naapurustomme poltetaan maan tasalle, sen lisäksi että mustat nuoremme pidätetään. Allekirjoitimme juuri toiset 60 vuotta mustien köyhyyttä. Ja noiden 60 vuoden aikana AOC ja vasemmistolaiset poliitikot pitävät puheita näistä ongelmista ja väittämässä että ne johtuvat rakenteellisesta rasismista, ei suinkaan siitä että he lähettivät joukon valkoisia Antifa-rikollisia polttamaan naapurustot ja mustien bisnekset ja heittämään tiiliä ikkunoihin ja liiketiloihin ja pakottamaan liikkeiden omistajat lähtemään (...)"

Mielenkiintoinen näkökulma, johon eräidenkin suomalaisten korkeakoulutettujen sosialismiin taipuvien nuorten ihmisten olisi hyvä tutustua.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire