jeudi 28 mai 2020

Bruce Lipton ja ajatuksen biologia

Löysin vuosia sitten Gregg Bradenin, jonka luento "jumalallisesta matriisista" (Divine Matrix) vaikutti minuun syvästi. Luennon aikana Braden puhui mm. siitä, miten sydämen säteilemä sähkömagneettinen kenttä on suurempi ja voimakkaampi kuin minkään muun elimen ja näytti videonpätkän, jossa kolme lääkäriä parantaa naiselta syövän parissa minuutissa Pekingin lääkkeettömässä sairaalassa eräänlaisen tunnekielen avulla. Bradenin kautta löysin solubiologisti Dr Bruce Liptonin, joka on mm. kirjoittanut kirjan Ajatuksen biologia (Biology of Belief). Joku aika sitten tuli Facebookissa vastaan pätkä jostain Liptonin luennosta ja päätin tekstittää sen, koska siinä oli hyviä pointteja terveydestä. Tärkeimpänä se, että stressi on kaiken pahan alku ja juuri, ja jos haluamme olla terveitä, meidän pitäisi poistaa elämästämme krooninen stressi ja lisäksi lisätä positiivisia tunteita kuten iloa ja rakkautta aiheuttavia asioita.
Ja kuten vähän pohjustin edellisessä postauksessa: Lipton huomauttaa videolla, että kaikki ihmiset kantavat lukuisia potentiaalisesti patogeenisiä bakteereja ja viruksia kehossaan. Se ei ole ongelma niin kauan kuin ihmisen vastustuskyky pelaa. Niin kauan kuin ihminen pitää itsensä terveenä hyvillä elintavoilla (ravinto, liikunta, tasapainoinen tunne-elämä, terveellinen ympäristö...) ongelmia aiheuttavat eliöt eivät pääse lisääntymään ja rehottamaan. Mutta kun ihminen on stressin alaisena, keho priorisoi todelliseen tai kuviteltuun uhkaan reagoinnin muiden toimintojen, kuten ruuansulatuksen ja sairauksien torjumisen kustannuksella.

Toisin sanoen tämän koronahulluuden keskellä olisi tärkeää tajuta ja muistaa, että stressi ja pelko (jota media on todella taitavasti ja ahkerasti lietsonut koko plandemian ajan) heikentää immuunipuolustusta ja tekee ihmisen alttiimmaksi sairastumiselle. Siihen kun vielä lisätään sisätiloissa huonossa ilmassa kököttäminen, huono hengittäminen koska maski naamalla (se miten ihminen hengittää on supertärkeää! Itse pyrin tekemään erilaisia hengitysharjoituksia joka päivä. Hengitä syvään NYT), toisten ihmisten välttäminen (Braden puhuu muistaakseni myös kosketuksen tärkeydestä ja mainitsee hirveän kokeen, jossa vastasyntyneitä vauvoja hoidettiin muuten täysin moitteettomasti, mutta heitä kohtaan ei osoitettu minkäänlaista välittämistä katseella, puheella tai kosketuksella - neljän kuukauden jälkeen ainakin puolet vauvoista kuoli)... kyllä nyt tulee niin mahtavia terveysneuvoja Bill Gatesilta, Anthony Faucilta ja muilta "asiantuntijoilta" että sokea luottamukseni auktoriteetteja kohtaan vain kasvaa kasvamistaan.

Ehkä jonain päivänä tekstitän myös jotain Dr Joe Dispenzalta, joka kuuluu oikeastaan tähän samaan kategoriaan. Hän on kirjoittanut aivan mahtavan kirjan nimeltä You Are the Placebo ("Sinä olet placebo"), jossa hän demonstroi hyvin miten ajatukset ja tunteet todella vaikuttavat mm. terveyteemme erittäin konkreettisella tavalla ja voimakkaasti.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire